Jatkojuhlat  29.5.2008

Koska päätimme keväällä 2005 - viettäessämme 50-vuotisriemujuhliamme - että seuraavan kerran tavataan sitten kolmen vuoden kuluttua, niin näin me myös teimme! Konsensus näet vaikutti olevan, että me olisimme viiden vuoden kuluttua liian vanhoja kokoontumaan!
Otsikkopäivämääränä meitä kokoontui 27 luokkatoveria Munkkiniemeen, tottakai. Nautimme todella vauhdikkaasti yhdessäolosta tuona sangen kauniina päivänä Kalastajatorpan Rantakahvilassa. Sen pieni, matala, pyöreä kabinetti täyttyi sellaisesta puheensorinasta, että joku terveysintoilija olisi varmasti määritellyt ne desibelit, jotka täyttivät tuon pienen tilan, normaaleille ihmisille terveydelle vaarallisiksi. Mutta me kestimme! 
Jouduimme heti aluksi valitettavasti toteamaan, että näiden tapaamisten välillä kuluneiden vuosien aikana jälleen pari toveriamme oli poistunut joukostamme.
Alla pientä kuvasatoa tästä tapaamisestamme. Seuraavan tapaamisemme päivämäärää ei tällä kerralla määrätty, mutta yhteydenpitoa jatketaan. Selvä se!

Iloinen sakki murkinalla - tosin vain tytöt näyttävät syövän!Tässä vielä alkupalat menossa.
Vasemmalla Tuula Moilanen (Sovio), Asko Sivula ja Mirja Pajari (Railo).

Pöytäkunta oli aluksi puhtaasti naisvoittoinen, mutta pitihän se arvata, että jossakin vaiheessa Asko hivuttautuisi tyttöjen joukkoon. Siis ei mitään uutta auringon alla!
  Eikä naapuripöydässäkään oltu turhan vakavia. Vasemmalla Leena-Maija Pietiläinen (Sorvari), Ritva Rautio (Strand), Anneli Heinonen-Kuukka, Leena Nylander (Saarinen) ja Ritva Kuusinen.
Väittivät olevansa A-luokan matemaatikkoja, mutta kyllä Anneli oli ja on edelleenkin aito humanisti!
  Vakavia herroja, mutta vain kuvaustilanteessa! Heti kun silmä vältti, niin kyllä tästä porukasta lähti iloa ja ääntä aivan tarpeeksi.

Pöydässä istuvat Risto Ruukki, Heikki Mäntylä, Mirja Seitava-Saarela ja Timo Sillanpää. Taustalla seisoo neuvoja jakamassa Risto Rautio.
  Tässä pöydässä Tapio Rintala, Kari Arkiomaa ja Yrjö Pugin myhäilevät viinilasiensa ääressä.
  Tunnelma oli yhtä tiivis kuin pöydät pyöreässä kabinetissamme.
Jälkiruokakakun kimpussa Juhani Tuomarla, Risto Rautio, Matti Kaitera ja Ilkka Salomaa.
"Matemaattisten tyttöjen" pöydässä naurua ja juttua näyttää riittävän.
  Merinäköala ja vehreimmilläään oleva puistoympäristö antoivat mahtavat puitteet tapaamiselle.

Jaako Kaskia, Pirkko-Liisa Heinistö ja Timo Kaskia ovat päässeet kahviin ja pieneen konjakkiin.

  Torsti Räike, Ilkka Salomaa ja Yrjö Pugin rennossa keskustelussa ruokailun ja kahvittelun jälkeen.
Vasemmalla Asko Sivula ja Juhani Tuomarla ovat syventyneet tiiviiseen keskusteluun ja taustalla Timo Sillanpää ja Timo Kaskia vaihtavat syvällisiä ajatuksia?
Yleiskuvaa tilaisuudesta. Porukka kuuntelee ilmeisesti intensiivisesti jotakin pidetyistä lyhyistä puheista!
 

Pertti Seeve kertomassa seniorisivujen riemu-vuosien 1955- ja 1956- lukijoista.

Sivuillahan on mm. lukijalaskuri. Siitä lähtien kun nämä sivut ovat olleet netissä – kevät-talvesta 2005 – niin sivuilla on käynyt jo n. 11.000 lukijaa!
Sivuja luetaan joka päivä eli käyntimääriä on keskimäärin 400/kk.


 
Kokouksessa päätettiin, että voisimme tavata useamminkin. Viimeistään kuitenkin v. 2013, jolloin kunnianarvoisa MYK täyttää 75 vuotta! Mutta meidän isässämme
5-vuotisväli voi olla hiukan pitkä? Miten olisi v. 2011 – eli sama 3 vuoden väli kuten tälläkin kerralla? Mikäänhän ei toki estä tapaamasta MYÖS em. juhlavuonna!