Riemujuhlapäivämme 3.6.2005


Me alla olevissa kuvissa näkyvät riemuylioppilaat vietimme juhlaamme koululla ja päivän kuluessa rehtori Aki Holopainen ja vararehtori Päivi Wickström esittelivät meille koulua ja sen nykyistä toimintaa. Mukana oli 39 A - ja B- luokkien vanhaa (?) oppilasta - 12 luokkatoveriamme on jo siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Intensiivisen ja vauhdikkaan koululla vietetyn yhteisen muistelutuokion ( ainakin 2 tuntia! ) jälkeen käytiin sankarihaudoilla ja sitten mentiin Fiskikselle nauttimaan illallinen ja siellä vasta oikein muisteltiinkin! Hauskaa oli ja päätimme, ettemme odota enää seuraavaa 50 vuotta, vaan kokoonnumme kolmen (3) vuoden kuluttua uudelleen!
Vasemmalta Juhani Tuomarla, Riitta Varppee (Opihtin), Marja Salo (Nikolainen), Pirjo Friberg (Hartimo), Heikki Mäntylä, Ilmari Nikander, Mirja Seitava-Saarela (Seitava), Lari-Juhani Juusela ja Risto Ruukki.
Vasemmalta Matti Kaitera, Torsti Räike, Pirkko-Liisa Heinistö, Karli Triaros (Inkovaara), Timo Sillanpää, Sinikka Rautakivi (Simojoki), Kaarlo Hämäläinen, Niina Vuolli (Lietsalo) ja Airi Wiio (Tavaila).
Vasemmalta Mirja Pajari (Railo), Ritva Rautio (Strand), Leena Nylander (Saarinen), Erkki Airaksinen, Risto Rautio, Helena Nordenstreng, Pertti Seeve, Tuula Moilanen (Sovio) ja Tuula Takkula (Huhanantti).
Vasemmalta Riitta Salzwedel (Kopperi), Eeva Heikkilä (Puranen), Leena-Maija Pietiläinen (Sorvari) ja Sinikka "Silli" Rautakivi (Simojoki).
Kävimme myös viemässä kukkatervehdyksen Munkkiniemen sankari- haudoille sillä muistamme, että nuo kaatuneet antoivat suurimman uhrin jotta me saimme opiskella vapaassa maassa ja että meille taattiin itsenäinen tulevaisuus.
Vasemmalta taustalta kurkkaa Hilkka-Maija Harvilahti (Sihvo), etualalla vasemmalta Mirja Pajari (Railo), Mirja Seitava-Saarela (Seitava), Ritva Kuusinen ja Karli Triaros (Inkovaara).
Vasemmalta Juhani Tuomarla, Yrjö Pugin ja Erkki Airaksinen.
Vasemmalta Marja Salo (Nikolainen), Pertti Seeve ja Ritva Rautio (Strand), joka oli tämän tapaamisen primus motor inter pares, ja josta hänelle suuret kiitokset.Koska tässä kokouksessa päätimme, että tapaamme seuraavan kerran kolmen (3) vuoden kuluttua, niin tästä päätöksestä pidettiin kiinni ja niinpä kokoonnuimmekin Munkassa 29.5.2008. Tästä "välitapaamisesta" on oma kuvasivunsa jonne pääsee tästä.
Vasemmalta Sinikka Rautakivi (Simojoki), Asko Sivula ja Riitta Varppee (Opihtin)